Home Авто Xiaomi готує новий кросовер MX11

Xiaomi готує новий кросовер MX11

by admin

Після дебюту першого автомобіля марки – електричного седана SU7 – компанія Xiaomi анонсувала елегантний кроссовер MX11, що нагадує Ferrari Purosangue. Дебют новинки запланований на наступний рік, а в лінійці моделей будуть як повністю електрична версія, так і варіант із бензогенератором.

Xiaomi нещодавно заявила про свої претензії на автомобільний ринок, але після оглушливого успіху електричного седана SU7 у компанії активно взялися до створення іншої моделі – спортивного кроссовера MX11.

Творці новинки вирішили зробити акцент на дизайні, запропонувавши покупцям кроссовер у широкому сенсі цього слова – симбіоз универсалу, спортседана, великого купе GT та позашляховика. У вигляді MX11 відчувається сильне вплив Ferrari Purosangue, але в Китаї копіювання ніколи не вважали непристойним.

Оригінальним елементом дизайну є світлотехніка. Фари стрілоподібної форми розділені світлодіодними ДХВ, а у задніх ліхтарях обігрується форма еліпсу. Також новинка хизується стильними легкосплавними дисками із чорними акцентами. Про приналежність до класу кросоверів нагадують чорні глянсові арки та широкі нижні молдинги. Як опція для новинки будуть доступні рейлінги на крыші, що дозволяють розмістити додатковий багажник.

Перший SUV від Xiaomi, ймовірно, успадкує платформу Modena, яка використовується на седані SU7, але є інформація, що для моделі підготують нову архітектуру, яка дозволить додати до електричної компоненти додатковий бензогенератор для збільшення запасу ходу.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини