Home Шоу-бізнес Амаль і Джордж Клуні розкрили секрет свого щасливого шлюбу

Амаль і Джордж Клуні розкрили секрет свого щасливого шлюбу

by admin

За словами інсайдера, секрет процвітаючого десятирічного шлюбу Джорджа та Амаль Клуні полягає в їхньому «незалежному успіху». Пара, яку нещодавно бачили за романтичним обідом, веде «неймовірно роздільне життя», але при цьому ділить один будинок зі своїми шестирічними близнюками.

В інтерв’ю журналу Heat джерело повідомило:

«Одна з головних причин, через яку Амаль і Джордж так добре ладнають, полягає в тому, що вони незалежно успішні та впевнені у своїх галузях».

Також наголошується, що у пари є чудові няні, які дуже допомагають їм поєднувати батьківські обов’язки та напружену кар’єру.

«У більшості випадків вони зустрічаються ввечері за вечерею, щоб поспілкуватися, але якщо їм потрібно працювати допізна або їхати на ділову зустріч, це не викликає у них занепокоєння», — додало джерело.

Інсайдер продовжив, що домовленість пари жити «роздільним життям» під одним дахом є «приводом для жартів» серед їхніх друзів, але вони задоволені своїм життям.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини