Home Гумор Як швидко позбутися попелиці на трояндових кущах

Як швидко позбутися попелиці на трояндових кущах

by admin

Якщо ви помітили, що на ваші троянди напала попелиця, треба швидко обробити кущі. Проти цього шкідника є багато різних засобів. Але, якщо не маєте вдома спеціальних інсектицидів, то можна зробити розчини за народними рецептами.

Подробиці

Можна приготувати розчин з деревної золи. Вам знадобиться 300 г золи, яку треба розчинити у 2 л окропу. Після того, як розчин прохолоне, покропіть уражені попелицею троянди.

Також добре справляється зі шкідником содовий розчин. 4 столові ложки соди треба розчинити у 5-6 л води кімнатної температури й  покропити кущі троянд.

Класичний засіб – це натерте господарське мило. 1 брусок мила натріть на тертці й розведіть водою 3:10. На 300 г мила треба 10 л води. Після того, як мило повністю розчиниться, можна кропити рослину. Таку процедуру бажано повторити декілька разів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини