Home Шоу-бізнес Українська співачка Олена Вінницька розповіла про розлуку з чоловіком

Українська співачка Олена Вінницька розповіла про розлуку з чоловіком

by admin

Українська співачка Олена Вінницька розповіла про період, коли вона зі своїм чоловіком Сергієм Большим жила окремо протягом двох років.

«Напевно, настав час, коли нам просто необхідно було побути окремо, бо ми дуже давно разом. Почали зустрічатися з вісімнадцяти років – ще дітьми. І я думаю, нам потрібно було розібратися в собі та своїх стосунках», — заявила Вінницька.

Олена додала, що вона все одно сильно не віддалялася з чоловіком, адже той дуже любить свою тещу, а ще вони мають спільну діяльність.

«Але хочу сказати, що дуже далеко ми одне від одного не віддалялися. Він дуже любить мою маму, свою тещу – і це навзаєм. А потім не забувайте, що у нас спільна справа. Концертна діяльність і звела нас знову таки разом», — пояснила співачка.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини