Home Шоу-бізнес Стали відомі висновки розслідування смерті Меттью Перрі

Стали відомі висновки розслідування смерті Меттью Перрі

by admin

Поліція Лос-Анджелеса, яка розслідує смерть Меттью Перрі, вийшла на слід підпільної наркоторгівлі в Голлівуді, повідомляє Page Six.

Незабаром планується прес-конференція, де оголосять можливі звинувачення.

Поліція допитала колишню дружину Чарлі Шина, Брук Мюллер, через її дружбу з Перрі. Також серед підозрюваних є інша жінка — акторка категорії В, яка багато років була близька з Перрі. Вони разом з’являлися на екрані та фотографувалися в кабінеті лікаря, який призначає кетамін.

Інсайдер повідомив, що доступ до телефону цієї жінки може виявити викриваючу інформацію у текстових повідомленнях.

Колишня агентка ЦРУ та ФБР Трейсі Волдер зазначила, що звинувачення можуть бути висунуті кільком особам, оскільки йдеться про мережу наркоторгівлі, яка займалася незаконним надсиланням рецептурних ліків поштою – федеральним злочином.

«Питання полягає у намірі. Вони, очевидно, знали, що робили неправильно [торгуючи наркотиками]. Однак чи знали вони, що продаючи це, вони вб’ють його (Перрі)?», — додала Волдер.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини