Home Гумор Як виростити руколу в домашніх умовах: свіжа зелень на підвіконні

Як виростити руколу в домашніх умовах: свіжа зелень на підвіконні

by admin

Рукола – це  скарбничка мінералів та мікроелементів, які необхідні нашому організму. Щоб ласувати свіженькою зеленню руколи не обов’язково мати приміську ділянку. Цю зелень можна виростити на підвіконні у квітковому горщику.

Подробиці

Виберіть для руколи горщик або лоток, але він повинен бути не нижчим 12 см заввишки. У руколи добре розвинена коренева система, тому у маленькому горщику рослині буде не комфортно.

Рослина любить рости в нейтральному ґрунті. Перед тим, як його насипати, зробіть дренаж 2-3 см. Візьміть для цього гальку, биту цеглу чи керамзит.

Посійте насіння, полийте й накрийте плівкою. Поставте у темному місці поки не почнуть  з’являтися перші ростки. Після цього можна виносити горщик на підвіконня й знімати плівку. Рукола світлолюбива рослина, тому поставте її так, щоб було достатньо світла.

Подбайте, щоб їй було достатньо світла. Зразу не поливайте багато, рукола боїться зайвої вологи. А  після 10 днів норму води можна збільшити. Основний урожай збирають через 25 днів. Поливайте рослину раз на 2 дні.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини