Home Гумор Як правильно вибирати абрикоси, персики чи нектарини

Як правильно вибирати абрикоси, персики чи нектарини

by admin

Якщо ви не знаєте, як вибрати якісні та смачні абрикоси, персики чи нектарини, то прочитайте наші поради. Фрукти принесуть користь, якщо будуть належної якості. Не завжди ідеальні плоди вказують на солодкий смак.

Подробиці

Якщо обирати між нашими чи імпортними фруктами, то важливо розуміти та пам’ятати: щоб транспортування не нашкодило ніжному фрукту і він не пом’явся, не зіпсувався, його можуть обробляти хімічними розчинами, зокрема нітратами та пестицидами. Імпортні плоди ідеальної форми – це набір юного хіміка.

Шкірка фруктів вказує на стиглість. Надто тверді плоди будуть менш солодкі, оскільки вони не достиглі. Персики та абрикоси після дозрівання природно мають м’яку основу, що легко перевірити на рівні дотику.

Якщо на фруктах є велика кількість цяток, то це не особливості кольору, а грибок. Хворі плоди краще не брати, зокрема для споживання в свіжому вигляді.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини