Home Авто Audi достроково зупинить випуск найдорожчого електрокросовера

Audi достроково зупинить випуск найдорожчого електрокросовера

by admin

Електрокромобіль Audi Q8 e-tron презентували в 2022 році. Преміальний кросовер пропонують у версіях потужністю 335-496 к. с. із запасом ходу до 600 км.

Електрокросовер Audi Q8 e-tron можуть зняти з виробництва раніше, ніж планувалося. Модель тільки презентували в 2022 році. Про це повідомляє сайт Car Expert.

Випуск Audi Q8 e-tron може припинитися вже найближчим часом. На це є дві причини. По-перше, підприємство в Брюсселі, де збирають електрокар, планують закрити.

Завод розташований фактично в центрі міста, що ускладнює логістику. Утім, концерну Volkswagen ще необхідно провести перемовини із урядом Бельгії та профспілками, адже після закриття великого підприємства сотні людей залишаться без роботи.

По-друге, в Audi побоюються внутрішньої конкуренції. Звісно, випуск Q8 e-tron можна було б перенести на інший завод, але тоді він конкуруватиме з новим Audi Q6 e-tron.

Електрокросовер Audi Q6 e-tron збудований на сучаснішій платформі, потужніший, має більший запас ходу та навіть трохи дешевший за старшого брата. Він уже продається краще за Audi Q8 e-tron.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини