Home Гумор Пара подумала, що до них вломився грабіжник, але швидко виявила, що це оленя

Пара подумала, що до них вломився грабіжник, але швидко виявила, що це оленя

by admin

Коли Рей і Кеті О’Донелл повернулися додому з продуктового магазину, вони побачили, що одне з вікон в будинку розбите, і сильно злякалися.

Подружжя з Нью-Брансвіка (Канада) запідозрило, що в житло вломився грабіжник, але візитер виявився куди менш лякаючим. Виявляється, до Рея і Кеті увірвався олень, який сам був не радий своїй пригоді і перебував у паніці.

Син подружжя спробував вивести оленя геть, але не впорався із завданням, так що на місце події прибув ще й співробітник департаменту природних ресурсів. Після цього оленя, що пробрався в підвал, супроводили вгору по сходах і вивели з дому. Судячи з усього, тварина не постраждала, а ось подружжя О’Донелл підраховують збитки, стверджуючи, що перебування оленя в оселі залишило деякий руйнівний слід.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини