Home Шоу-бізнес Принцеса Анна вперше з’явилася на публіці після госпіталізації

Принцеса Анна вперше з’явилася на публіці після госпіталізації

by admin

Принцеса Fнна поступово повертається до своїх королівських обов’язків після того, як 23 червня була госпіталізована зі струсом мозку та легкими травмами після інциденту з конем. У п’ятницю, 12 липня, 73-річна сестра короля Чарльза III відвідала національний чемпіонат Асоціації верхової їзди для інвалідів (RDA) в Університеті Хартпері та коледжі Хартпері у Глостерширі. 

Захід приурочений до 55-річчя Асоціації, покровителькою якої Анна стала в листопаді 1971 року, а з березня 1986 року обіймає посаду президента. Анну вітали голова RDA Великобританії Хелена Вега Лозано та генеральний директор Майкл Бішоп. Під час свого триденного візиту принцеса приєднається до вболівальників на арені, вручить нагороди та зустрінеться з переможцями.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини