Home Гумор Про які недоліки британських кішок замовчують деякі господарі

Про які недоліки британських кішок замовчують деякі господарі

by admin

Перш ніж завести вихованця, слід дізнатися не тільки про достоїнства його породи, але і недоліки. А що як ви не зможете з ними миритися.

Зовсім не милий пухнастик

Зазвичай кішки-британці асоціюються у більшості людей з ніжними, пухнастими і дуже ледачими створіннями. І саме тому їх вибирають багато сімей в якості домашнього вихованця. Однак, як не дивно, враження від “наймилішої” породи котів можуть бути діаметрально протилежними у різних людей. І справа не тільки в характері вихованця, але і умовах, де йому доводиться жити.

Річ у тім, що не кожен будинок і не кожна сім’я підійдуть британцям. Повинні збігтися багато факторів, щоб трапилася любов.

Але може б і інакше. У деяких моментах ці пухнастики принципово поводяться зовсім не по-дружньому.

Які “сюрпризи” можуть чекати власників британців?

Щоб життя з новим пухнастим вихованцем не перетворилася в низку випробувань, рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з головними недоліками цієї породи. Поки ще є час відмовитися від початкового рішення і підібрати кішку іншої породи.

Отже, британці можуть:

  • Розкопати або з’їсти всі кімнатні квіти. Як відзначають власники британців, ці коти мають особливу любов до руйнування квітника на підвіконні. І єдиний спосіб запобігти війні: відмовитися або від квітникарства, або від кота.
  • Сильно подряпати господаря, якщо той вирішить його невчасно потискати або понести з собою. Здається, цим котам більше подобається мирно лежати і споглядати світ. Але горе тому, хто порушить цю ідилію.
  • Скакати по будинку і ліжка господаря щоночі. А милим доповненням цього буде аж ніяк не миле бурчання вихованця.
  • Не бачити людину в дітях. Тобто малюків кішки бачать, але ось мирно терпіти їх підвищений інтерес до себе не стануть. У кращому випадку британець постарається мінімізувати спілкування з маленькою людиною. У гіршому — оголосить її війну.
  • Навмисно ходити в туалет повз лотка, якщо господар не здогадався помити його відразу після попереднього відвідування. Мабуть, ці кішки — найохайніші серед інших пухнастиків. І найпринциповіші.


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини