Home Шоу-бізнес Алек Болдуїн порушив мовчання після суду

Алек Болдуїн порушив мовчання після суду

by admin

Після того, як у п’ятницю звинувачення в ненавмисному вбивстві з Алека Болдуїна було знято, він опублікував у соціальній мережі наступне:

«Занадто багато людей підтримали мене, щоб дякувати всім прямо зараз. Ви навіть не уявляєте, наскільки я ціную вашу доброту стосовно моєї родини».

Актору було пред’явлено звинувачення у зв’язку з трагічною загибеллю оператора Галини Хатчінс на зйомках вестерну «Ржавчина» у жовтні 2021 року. Внаслідок інциденту також постраждав режисер Джоел Соуза. Болдуїн не визнав себе винним за звинуваченням, і у разі обвинувального вироку йому загрожувала до 18 місяців позбавлення волі. Судовий процес розпочався 10 липня у Санта-Фе, штат Нью-Мексико. На третій день слухань, 12 липня, суддя Мері Марлоу Соммер зняла звинувачення з 66-річного актора та припинила справу, що довело Болдуїна до сліз.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини