Home Шоу-бізнес Лікар розповів про останні години життя Шеннен Догерті

Лікар розповів про останні години життя Шеннен Догерті

by admin

Лоуренс Піро, лікар-онколог і за сумісництвом близький друг покійної акторки Шеннен Догерті, розповів про останні години життя знаменитості, яка пішла у засвіти 13 липня. Лікар зазначив, що зірка «Району Беверлі-Гіллз» мужньо боролася та «не була готова» до смерті.

«Вона любила життя», – пояснив Піро журналу People. 53-річна Догерті розповідала у 2016 році, що у неї з Лоуренсом були «чудові стосунки та взаємна повага».

За словами онколога, акторка була дуже уважною до лікування. Коли вона дізнавалася нову інформацію про діагноз, то одразу уточнювала з лікарем усі деталі. Попри негаразди, Догерті лишалася «зосередженою та урівноваженою», а також зберігала позитив.

Після ремісії Шеннен знову наважилася пройти курс хімієтерапії, сподіваючись перемогти рак молочної залози четвертої стадії. «В останній нашій розмові вона була в процесі усвідомлення того, що все значно перевернулося. Розмова була про любов, підтримку, турботу й усе ще боротьбу. Вона хотіла продовжувати лікування та боротися, хоча її фізичний стан дещо погіршився», – розповів Піро.

Він додав, що Догерті зіткнулася з «обмеженими варіантами вирішення проблеми» через важкий стан. Утім, продовжив Лоуренс, вона намагалася зробити усе, що було в її силах: «Вона була неймовірним воїном у всьому, що робила».



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини