Home Шоу-бізнес Зірка «Левів на джипі» Лузан розсекретив, де проходитиме військову службу

Зірка «Левів на джипі» Лузан розсекретив, де проходитиме військову службу

by admin

Відомий український комік та продюсер Андрій Лузан поділився новими подробицями своєї мобілізації. Один із засновників гумористичного ютуб-каналу «Леви на джипі» розсекретив, де проходитиме військову службу.

У Мережі розповсюдили відео, де 39-річний Лузан заявляє про те, що незабаром приєднається до Сил безпілотних систем Збройних сил України. Про це він розповів на відкритій зустрічі зі своїми майбутніми побратимами — потенційними рекрутами СБС. За словами Андрія, базова військова підготовка розпочнеться наприкінці наступного тижня.

«25 липня в нас стартує базова військова підготовка. Я теж її буду проходити. Якщо хтось встигне до цього часу пройти співбесіди, ТЦК, ВЛК і стартанути — будемо проходити разом», — поділився Лузан.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини