Home Шоу-бізнес Кондратюк розніс Ані Лорак після її нової заяви про «дружбу народів»

Кондратюк розніс Ані Лорак після її нової заяви про «дружбу народів»

by admin

Відомий український ведучий та продюсер Ігор Кондратюк прокоментував нову заяву співачки-зрадниці Ані Лорак. Днями під час відвідин у Білорусі міжнародного фестивалю мистецтв «Слов’янський базар у Вітебську» артистка сказала пропагандистським ЗМІ, що мріє про «мир у всьому світі».

«Я хочу, щоб мир був у всьому світі! Це моя мрія. Щоб діти були здорові, щоб моя матуся була жива. Цього року я поховала батька. Тепер я мрію, щоб мати була зі мною багато років. Щоб усі батьки були живі. Я мрію про прості мрії» , — зазначила вона, забувши, що сплатою податків у РФ спонсорує ракетні удари російською армією по своїй батьківщині.

В ефірі каналу «Київ24» Ігор порадив Лорак та ще одній путіністці Таїсії Повалій пожити на лінії фронту біля окупованих територій в Україні, щоб вони під час обстрілів на собі відчули «мир» та «дружбу народів», про які розмірковують перед камерами в країні-агресорці.

«Те, що я бачу — паскудно. Вони виступали від себе, а не від України. І вони не могли не приїхати, бо їх запросив один диктатор, а вони живуть на батьківщині іншого диктатора. Якась маячня про “дружбу народів”, то нехай вона приїде в Курахове й посидить, послухає, як звучить “дружба народів”. І що це не зовсім так, як вони співають. Дві паскудні російські шльондри, російські громадянки. Це лайно, яке співає», — сказав Кондратюк.

Коментар Ігоря Кондратюка з 2:46:44



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини