Home Шоу-бізнес Кім Кардашьян показала два вдалих образи з найтрендовішими речами літа-2024

Кім Кардашьян показала два вдалих образи з найтрендовішими речами літа-2024

by admin

Щороку зірки диктують нові модні правила та тренди, які стають джерелом натхнення для мільйонів людей по всьому світу. Літо 2024 року не є винятком.

В центрі уваги знову опинилася ікона стилю Кім Кардаш’ян, яка не боїться експериментувати. Своїми світлинами в нових образах вона поділилася в Instagram.

Цього літа Кім Кардашьян показала два вдалих образи, які відразу ж стали популярними серед її численних шанувальників і фоловерів. Обидва вони віддають данину модним тенденціям із минулого.

Бермуди

Бермуди – це штани, довжиною трохи вище коліна, які зазвичай мають вільний крій, що робить їх ідеальними для спекотних літніх днів. Вони можуть бути як спортивними, так і елегантними, що дозволяє їх носити у різних ситуаціях.

Кардаш’ян зробила зйомку в стилі папараці на порожній автостоянці. Свої бермуди зірка доповнила звичайною класичною білою майкою, чорними шкіряними черевиками на підборах та широким чорним поясом, створюючи стильний та сучасний образ.

Капрі

Капрі – це штани, які зазвичай мають довжину до середини литки або трохи вище. Вони вперше з’явилися у 1950-х роках і швидко стали популярними завдяки своїй універсальності та елегантності. Цей вид одягу ідеально підходить як для повсякденного носіння, так і для більш формальних випадків.

Перебуваючи в Індії на довгоочікуваному весіллі бізнес-магната Ананта Амбані, Кім Кардаш’ян представила один зі своїх літніх образів, в якому капрі грають ключову роль. Вона обрала класичну модель нейтрального кольору, поєднуючи її з легким топом з глибоким вирізом і відкритою спиною.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини