Home Шоу-бізнес Фіналіст Холостячки відверто розповів про свій досвід батьківства

Фіналіст Холостячки відверто розповів про свій досвід батьківства

by admin

Олексій Тригубенко, фіналіст першої «Холостячки» з Ксенією Мішиною, відверто розповів про свої будні з дитиною. У соцмережах чоловік пожартував, що в майбутньому зможе створити курси для інших татусів щодо догляду за малюками.

Про це розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram зірки.

Що написав Олексій

У stories чоловік зізнався, що днями побив свій особистий рекорд по часу, який проводить із Марком.

«Скоро зможу курси для татусів робити на тему «Як весь день бути з дитиною і не втомлюватись», — пожартував Тригубенко.

В іншій stories він не став приховувати, що все-таки виховання малечі — непростий процес, який потребує певних зусиль.

«Якщо чесно, інколи сам дуже втомлююсь, тому добре розумію батьків — яка це робота. Найголовніше, що я зрозумів, — це робити так, щоб нам обом було цікаво. Тоді час швидко летить і малий щасливий», — зауважив учасник «Холостячки».

Що відомо про особисте життя Олексія

Син Тригубенка з’явився на світ в липні минулого року. У жовтні того ж року він разом з обраницею похрестив малюка.

Але розкривати особу матері свого сина поки не став. На одному з фото зірка соцмереж лише засвітив обличчя жінки, яка стала його коханою та народила йому сина.

Фіналіст "Холостячки" відверто розповів про свій досвід батьківства: "Інколи дуже втомлююсь"

Про своє батьківство Олексій повідомив доволі раптово, адже до цього рідко висловлювався на тему особистого життя та нічого не розповідав підписникам про те, що невдовзі збирається стати татом.

Фіналіст "Холостячки" відверто розповів про свій досвід батьківства: "Інколи дуже втомлююсь"Фіналіст "Холостячки" відверто розповів про свій досвід батьківства: "Інколи дуже втомлююсь"

Що відомо про участь Тригубенка у «Холостячці»

Чоловік дійшов до самого фіналу романтичного реаліті, але програв. Ксенія обрала не його, а його суперника — коміка і сценариста Олександра Еллерта, який наразі мешкає у США.

Для багатьох прихильників шоу такий вибір Мішиної став розчаруванням, адже вони бачили ідеальним кавалером для неї саме Олексія.

З Еллертом акторка через якийсь час повідомила про розставання.

Фіналіст "Холостячки" відверто розповів про свій досвід батьківства: "Інколи дуже втомлююсь"

До слова, Олексій Тригубенко — український підприємець та блогер. На своїй сторінці він ділиться подробицями повсякденного життя, а також активно розповідає про інвестування.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини