Home Шоу-бізнес Лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук розбив родини двох жінок із дітьми

Лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук розбив родини двох жінок із дітьми

by admin

Певно, Святославу Вакарчуку не було часу на пошуки нареченої поза межами гурту. Тому обидва його романи можна вважати службовими.

Ляля Фонарьова

З дівчиною Святослав був знайомий ще зі студентської лави. У гурті “Океан Ельзи” вона попервах працювала над стилем виконавців, а згодом доросла до артдиректорки. Ляля на 2 роки молодша за свого обранця.

Закохавшись у Вакарчука, покинула чоловіка-бізнесмена Володимира Тарасюка, попри те, що в сім’ї підростала донька Діана. Тож дівчинка стала для Святослава немов рідною. Можливо, якби Ляля народила артисту дитину, все пішло б по іншому, але…

Багато років вони жили цивільним шлюбом, розписавшись лише у 2015 році. А за 6 років Вакарчук сповістив численним шанувальникам про розлучення після більш ніж 20 років, прожитих разом.

Євгенія Яцута

Для широкого загалу подібна новина стала справжнім шоком. Та невдовзі все стало зрозуміло. Святослав 2021 року став батьком. Первістка йому подарувала жінка, з якою вони співпрацювали ще 2018-го – знімали кліп для “ОЕ”.

Євгенія, як і попередня обраниця Вакарчука, мала чоловіка Дениса Соніна та доньку. Але пішла з сім’ї, захопившись харизмою музиканта. Наступного року Яцута подарувала коханому ще й донечку Соломію.

Отже, й друге кохання перестріло Святослава на роботі. Обидва його романи є службовими. Невідомо, чи вдоволена Євгенія, що проміняла спокійне сімейне життя на долю дружини музиканта, адже бачити благовірного доводиться дуже рідко. Вакарчук постійно у роз’їздах. Нині триває активна підготовка до концерту в Палаці спорту, присвяченому 30-річчю діяльності гурту.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини