Home Шоу-бізнес Дружина Володимира Остапчука зізналась, як їхні батьки відреагували на новину про її вагітність

Дружина Володимира Остапчука зізналась, як їхні батьки відреагували на новину про її вагітність

by admin

Напередодні шоумен Володимир Остапчук та його молода 24-річна дружина Катерина оголосили, що чекають на первістка. Тепер стало відомо, як вони розповіли про важливу подію у своєму житті батькам.

Відповідні сторіз з’явились в Instagram блогерки Катерини Остапчук (Полтавська до весілля).

Як Остапчуки розповіли батькам про вагітність

За словами Катерини, яка перебуває на 20-му тижні вагітності, її та Володимира батьки знали, що зіркове подружжя планує поповнення. Втім кожен з членів родини відреагував на це по-різному. Наприклад, мама блогерки не здивувалась, бо була впевнена, що в доньки швидко вийде завагітніти.

«Папа на моє «Ти скоро станеш дідусем» сказав: «Коли?». Мама Вови тричі запитала, чи це правда, тому що звикла, що ми з приколом. Але ми щасливі. Всі телефонують майже кожного дня й запитують, як маля», — зазначила Катерина.

Також Катерина відповіла на деякі запитання від підписників. Так, наприклад, 24-річна блогерка зазначила, що про дітей почали говорити на початку року. Катерина думала почати планувати вагітність влітку, але Володимир запропонував в березні. Згодом блогерка завагітніла.

Дружина 39-річного телеведучого зазначила, що під час вагітності її характер змінився.

«Я стала більш сентиментальною й уразливою. Можу розревітися від будь-чого. І навпаки, більш агресивною. Роздратувати мене може також будь-що», — підсумувала Катерина Остапчук.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини