Home Шоу-бізнес Камалія похвалилася участю у кінних змаганнях

Камалія похвалилася участю у кінних змаганнях

by admin

Виявляється, Камалія не лише вміє співати, але й вправно керує конями. Навіть у кінних змаганнях бере участь. Доньки не відстають від мами й показали навіть кращі результати.

Камалія похвалилася в мережі Інстаграм, що після 4-річної перерви знову повернулася у кінний спорт. Колишня дружина мільярдера з конем Лакі виступила на відкритих змаганнях у Києві.

Дві 10-річні доньки зірки теж брали участь у дитячих заїздах. Результати дівчаток приємно здивували матусю, татуся та бабусю. Арабела ставала першою 2 дні поспіль й отримала кубки. Мірабелі теж дісталися нагороди, але за 3 та 2 місця.

47-річна матуся стала мріяти, як її донечки привезуть кубки вже з серйозних міжнародних кінних перегонів. На жаль, сама жінка не досягла очікуваних успіхів. Та у всьому винить не довгу перерву у змаганнях.

Кінь багатійки Лакі, певно, ще не оговтався від подій у Бучі. Побувавши в окупації, бідолашна тваринка до всього отримала ще й осколкове поранення. Камалія не лаяла вихованця за це, а навпаки похвалила:

“Проте нам з Лакі було непросто психологічно. Ми отримали хороші бали, але не такі високі, як я хотіла. Та Лакі все одно молодець! І всі наші перемоги ще попереду!”

Близнята нині навчаються в лондонській школі та проживають із татом у Великобританії. Але на канікули приїхали відвідати маму. Мохаммад Захур теж був поряд і всіляко підтримував ексдружину та доньок у їхній жазі до перемоги.

Камалія з Захуром після розлучення підтримують ідеальні стосунки. Не сваряться і не б’ють посуд, а разом виховують спільних донечок, хоча й мешкають нині в різних країнах.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини