Home Шоу-бізнес Марія Яремчук після 9 місяців вагітності та народження дитини виглядає ще краще, ніж до

Марія Яремчук після 9 місяців вагітності та народження дитини виглядає ще краще, ніж до

by admin

31-річна Марія Яремчук нещодавно народила дитину, проте сама зірка ретельно це приховувала або просто не хотіла ділитися цією інформацією з оточенням. Після пологів вона просила перинатальний центр, в якому народжувала, зберегти особисту інформацію з приводу дитини та її народження.

Але як би Марія не приховувала інформацію, все одно все опинилось в інтернеті та ще й з чутками з приводу батька дитини. Після пологів Яремчук відпочивала, звикала до свого нового стану життя, навіть повернулась до роботи – спродюсувала кіно, як розповідала співачка.

Проте, чутки навколо батька дитини не вщухали і лише посилювались через те, що Марія мовчить, але є кому прокоментувати ситуацію та додати «свою думку».

Брат Марії Яремчук підігрів чутки навколо батька дитини та підтвердив, що Пономарьов міг бути татом. Після цього співачка вже не змогла промовчати та нарешті прокоментувала всі чутки навколо себе. Розповідала, що тепер соромно перед жінкою Олександра Пономарьова, перед своїм чоловіком, перед сусідами, яким доводиться читати такі новини.

Але жінка не засмучується та продовжує своє життя далі – в сім’ї. виховуючи маленького сина, якого досі не показала прихильникам. Проте, варто помітити, що співачка помітно яскраво виглядає – красива жінка, яка з часом лише більше здобула свою «родзинку» та стала ще красивіше.

Говорять, що після народження хлопчика матуся в рази стає красивішою.

Зараз Марія намагається не виходити взагалі на зв’язок та вважає за потрібним робити все тихо, без огласки на весь інтернет.

Марія працює над культурною спадщиною свого улюбленого татуся, скоріш за все той самий фільм, що спродюсувала Яремчук – про нього (батька). Фільм нарешті вже почав з’являтися на екранах і тепер співачка всіма способами намагається його просувати та заохотити до перегляду якомога більше глядачів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини