Home Шоу-бізнес Джуліанна Мур оголосила про заручини 26-річного сина

Джуліанна Мур оголосила про заручини 26-річного сина

by admin

Голлівудська акторка та письменниця Джуліанна Мур повідомила фанам про те, що її 26-річний син від шлюбу з режисером Бартом Фрейндліхом незабаром одружиься. На своїй сторінці в інстаграмі 63-річна володарка «Оскара» розповіла, що Калеб освідчився своїй дівчині Кібрії Морган.

Мур оприлюднила два знімки, де її майбутня невістка демонструє на камеру каблучку на безіменному пальці. «Вітаємо Кела та Кі. Ми любимо вас», — написала Джуліанна під знімками.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Julianne Moore (@juliannemoore)

У розділі сторіз знаменитість додала фото, де її найближчі люди зібралися за столом, щоб відсвяткути заручини Калеба та Кібрії.

Закохані у своїх інстаграм-профілях також поділилися кадрами з важливої ​​події. Спочатку вони сфотографувалися, лежачи на підлозі у пелюстках троянд у темній кімнаті. А потім влаштували невелику фотосесію на сходах.

«Це вимовляється як НАРЕЧЕНИЙ», — написав син Джуліанни.

«Великі діти одружуються!! Я не зможу тебе любити більше, навіть якщо спробую. ТИ І Я», — поділилася емоціями Морган.

Зазначимо, що Калеб будує музичну кар’єру, а Кібрія працює старшою координаторкою контенту медіакомпанії Morning Brew.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Caleb Moore Freundlich (@cal_freundlich)

Переглянути цей допис в Instagram


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини