Home Гумор Як правильно заморозити петрушку на зиму: поради досвідчених господинь

Як правильно заморозити петрушку на зиму: поради досвідчених господинь

by admin

Один з найзручніших варіантів заготовки зелені на зиму – це заморозка. Всі корисні  вітаміни та корисні речовини зберігаються, як у свіжій. Як правильно заморозити петрушку, читайте поради у подробицях.

Подробиці

Зрізану петрушку ретельно переберіть, повідкидайте жовті й зіпсовані листочки. Перемийте листя у проточній воді. Відкиньте на друшляк, а потім розкладіть тоненьким шаром на рушник, щоб просохло.

Подрібніть листя ножем або за допомогою ножиць, щоб взимку розморозити вже нарізану петрушку й кинути у свіженький суп або борщ. Тепер залишилося упакувати порційно.

Візьміть пакети й розкладіть порціями, щоб зайвого не розморожувати. Також зелень можна скласти у пластикові контейнери й закрити кришкою. У такому вигляді можна відправляти до морозилки.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини