Home Шоу-бізнес Камалія зізналася, скільки витрачає на місяць та хто платить за їхній з Захуром маєток

Камалія зізналася, скільки витрачає на місяць та хто платить за їхній з Захуром маєток

by admin

Відома співачка Камалія вже понад рік, як мешкає сама. Проте, у власності артистки чимала територія та розкішний будинок. Хто ж оплачує такі хороми?

Попри розлучення, екскохані часто з’являються на публіці та продовжують спільно виховувати дітей. На додаток, досі Арабелла та Мірабелла нічого не знають про розрив батьків. На думку бізнесмена, вони ще замалі, аби втягувати їх в дорослі справи.

Окрім того, залишається питання, хто зараз утримує шикарний маєток та чималу територію подружжя. Слава Дьомін вирішив запитати про це безпосередньо в артистки. Камалія не стала приховувати та зізналася, що ніколи не торкалася фінансів, а дім оплачує чоловік. Навіть зараз, після їх розриву, саме Захур оплачує комунальні та заробітну платню персоналу.

“В мене завжди чоловік займався такими побудово-фінансовими питаннями. зарплатню виплачував, все таке. Я навіть цього не торкалася. Зараз він продовжує… Я теж не торкаюся”, – зізналася жінка.

Також, Камалія зізналася скільки грошей витрачає особисто вона. За словами жінки, сума сягає 10 тисяч доларів. Така вартість життя обумовлена необхідністю платити зарплату своїй команді, утримувати коней, ну й звісно особисті потреби співачки – продукти, одяг та косметичні послуги. Проте, й тут не обходиться без колишнього. Коли він приїздить до України, ці витрати лягають на його плечі.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини