Home Шоу-бізнес 31-річний син Діми Коляденка перевершив тата у кількості стосунків

31-річний син Діми Коляденка перевершив тата у кількості стосунків

by admin

Попри те, що Олена та Діма Коляденки давно розлучилися, з сином у тата доволі довірливі стосунки. У квітні Філіп відзначав 31-річчя, то батько подарував йому 100 доларів. На зауваження іменинника, що на них нічого не купиш, Дмитро відказав, що на продукти вистачить.

Також Коляденко-старший сповістив, що Філ нині перебуває у стосунках, але тримає в таємниці ім’я своєї обраниці та те, чи вони відгуляли весілля. Діма вже не проти поняньчити онуків, але нащадок не поспішає обдаровувати батьків.

Дивно, але колишніх дівчат Пилип від широкого загалу не приховував, тож можемо пригадати, з ким із зірок музикант мав стосунки. Своїм талантом Філ неабияк захопив Віру Брежнєву. У її пісні “Голос” чоловічий вокал належить саме Коляденку-молодшому.

Нині чоловік створив проєкт Phil It, тож співачка тут же скористалася його послугами. Навряд чи справа дійшла до романтичних стосунків між ними, а от творчі вийшли доволі вдалими. Але ж Віра поставила біле серденько, коли писала:

“Дякую за твій голос!”

Ще коли Філіп не думав про музику, а мріяв стати журналістом, він познайомився з Раміною Есхакзай. Та почуття 18-річного хлопця виявилися не тривалими, і він покинув на рік старшу подругу. Перед цим вони часто сварилися, й Коляденко сповістив, що покохав іншу.

Наступна дівчина музиканта Tayanna теж була старша за Пилипа. Різниця у віці між ними склала 8 років. Тож згодом співачка втямила, що своїми проблемами та сином обтяжує життя молодика, заважаючи йому рухатися вперед.

На цей раз ініціатором припинення стосунків була саме Решетняк. Подібне рішення далося Тетяні не просто, адже їхнє кохання вона називає “неземним”. Але вирішила не бути егоїсткою та відпустила Філа.

Останнім часом Пилип частенько виступає разом із Roxolana. Можна було б припустити, що це і є його таємнича друга половинка, але 27-річна співачка одружена та запевняє, що її обранець не публічна людина.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини