Home Шоу-бізнес Наталка Денисенко чуттєво повигиналася в пір’ї та поміркувала про стан любові під час війни

Наталка Денисенко чуттєво повигиналася в пір’ї та поміркувала про стан любові під час війни

by admin

Актриса кіно, театру і телебачення Наталка Денисенко, яка вже завтра, 15 серпня виступить на «Баляндрасах» від ТаблоID, поділилася думками з приводу значення слова «любов».

У своєму Instagram зірка «Кріпосної» показала нові чуттєві фото в білому пір’ї та зізналася, що лише під час повномасштабної війни усвідомила, що для неї любов.

«Війна любов. Здається, це два різних поняття, але саме війна дала мені усвідомлення…точніше ні! відчуття — що ж це таке : любов. Дуже часто ми підміняємо це поняття! Пхаємо в нього свої травми, недостачу уваги, сексуалізуємо це слово, ототожнюємо його з певною людиною, плутаємо з прив’язаністю, его-станами, гормональним сплеском, і навіть з почуттям сорому чи страху втрати!», — заявила актриса.

Денисенко в пір'ї

Цікаво, чи є в гардеробі Наталки інший колір…

«Не дивлячись на мій постійний пошук духовного розвитку (який почався задовго до повномасштабного), саме в умовах війни мені відкрилася істинна ЛЮБОВ  Вона може бути НЕ адресована комусь конкретно, бо це є СТАН! Коли ти просто любиш. А точніше сам стаєш цією любовʼю!», — поділилася Денисенко.

Денисенко Мавка

Як відомо, Денисенко вже 8-й рік у шлюбі з актором і захисником Андрієм Федінчиком

«Цей стан не вимагає ні в кого нічого натомість! Ця любов перевершує всі ті радості, які були знані раніше, і робить тебе настільки спокійно-щасливим, що вдячність до життя, до творця, переповнює тебе до країв.

… Дехто з моїх друзів точно напише жарт, що пора відкривати церкву, бо я знов проповідую. А я скажу, що нам пора відкривати свої серця, щоб не було пізно. ЛЮБЛЮ», — підсумувала Наталя.

Млосна Наталка Денисенко в білому

34-річна Денисенко тільки зараз зрозуміла, в чому полягає стан любові особисто для неї.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини