Home Шоу-бізнес «Наша мініподорож»: Tayanna показала, як проводить час із єдиним сином

«Наша мініподорож»: Tayanna показала, як проводить час із єдиним сином

by admin

Українська співачка Тетяна Решетняк, більш відома під сценічним псевдонімом Tayanna, поділилася з шанувальниками новими фотографіями зі своєю єдиною дитиною. 39-річна виконавиця хітів «Фантастична жінка» та «Шкода» виховує 11-річного Даніеля від колишнього бойфренда Єгора Гліба.

На своїй сторінці в інстаграмі Тетяна зізналася, що організувала собі невеличку відпустку, щоб разом із сином вирушить у подорож. Артистка запостила кілька кадрів під час поїздки з Даніелем у поїздці, а також похвалилася прогулянкою садом та видом на оглядовому майданчику.

«Почалась наша мініподорож. Для мене дуже важлива родина і час з сином безцінний», — написала Tayanna.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

Зірка сцени не розсекретила під фото, куди поїхала з Даніелем. Проте майже через добу в розділі сторіз розповіла, що цілий день провела у Варшаві, а потім із сином вилетіла на Кіпр у гості до її друзів.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини