Home Здоров'я Ці чотири продукти допоможуть при запаленні суглобів та артриті

Ці чотири продукти допоможуть при запаленні суглобів та артриті

by admin

Броколі, вишня, соя та риба допоможуть при запаленні суглобів та артриті. Дослідники з Університету Східної Англії дізналися, що броколі – один із продуктів, що полегшують симптоми артриту. Про решту корисних інгредієнтів стало відомо завдяки іншим науковим роботам.

Вчені з Університету Східної Англії дійшли висновку, що броколі здатні відіграти ключову роль у боротьбі з остеоартритом. Стало це відомо після експериментів на мишах. Але ще треба довести, що те саме працює і на людях.

У результаті іншого дослідження з’ясувалося, що з запаленні в суглобах допомагає вишня. Вся справа в тому, що у цього продукту – антиоксидантні та протизапальні властивості завдяки антоціанам, що входять до його складу.

Ще одне дослідження показало, що при артриті корисні соєві білки. Вони здатні полегшити симптоми цієї хвороби. Причому, порівняно з молочним білком, у соєвого є позитивний ефект щодо остеоартриту. Найяскравіше це було виражено у чоловіків.

Зняти запалення допоможе риба. Але в ній має бути багато омега-3 жирних кислот. Наприклад, це може бути форель, скумбрія, сардина, оселедець, чорна тріска.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини