Home Гумор Три шкідливі звички, які створюють хаос у будинку

Три шкідливі звички, які створюють хаос у будинку

by admin

Організувати простір, який буде комфортний у побуті і для душі, іноді важко, якщо ви постійно робите три шкідливі помилки на рівні звички. Саме вони є причиною хаосу в будинку

Подробиці

1. Залишати папери будь-де
Поштові скриньки часто завалені величезною кількістю паперової кореспонденції, але не все з неї дійсно важливо і потрібно. Хтось розбирає ці завали одразу, а хтось залишає по всій квартирі й обіцяє собі викинути марні листи та листівки якось потім.

Якщо ви належите до другої категорії, привчіть себе складати папери в одному місці. Або поставте відро для сміття туди, де зазвичай залишаєте рекламу, флаєри та інший паперовий спам.

2. Купувати речі, для яких немає місця
Якщо на кухні, у вітальні, спальні чи дитячій стає все менше місця, можливо, настав час боротися зі своєю любов’ю до шопінгу.

Для цього стане в пригоді просте правило: те, що ви купуєте, має зайняти місце того, що у вас вже є. Наприклад, якщо ви придбали новий светр, значить, один зі старих часів віддати на благодійність. Така корисна звичка допоможе не захаращувати простір.

3. Закидати у шафу все поспіль
Це один із «класичних» методів прибирання: у будь-якій незрозумілій ситуації просто закидай речі в шафу. Однак ця звичка не допомагає організувати простір і навести лад по-справжньому, а іноді й зовсім заважає знайти необхідне.

Спробуйте інший підхід і заповніть шафу зручними органайзерами, причому не лише верхні, а й нижні полиці.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини