Home Шоу-бізнес Оля Цибульська розповіла, що боялась за батьків в окупації

Оля Цибульська розповіла, що боялась за батьків в окупації

by admin

Українська співачка Оля Цибульська дала відверте інтерв’ю Олексію Суханову. Вона зізналася, що на початку війни її батьки були в окупації в Ірпені.

«Це 10 днів, коли я думала, що мої батьки померли. Це був найжахливіший момент. Вони були в Ірпені в окупації. У частину міста, де вони жили, не могли зайти наші військові, не могли зайти волонтери. На початку в нас був зв’язок, а потім ми вивозили сина з Києва, я не могла забрати їх, тому що всі мости були підірвані», — зазначила Оля.

Цибульська додала, що проклинала себе та Бога, коли розглядала фото загиблих з Ірпеня і боялася впізнати в них своїх батьків.

«Цей розпач, коли ти не можеш врятувати своїх рідних, ти не можеш нічого зробити. Я проклинала все: себе, Бога. Я почувалася тоді безсилою, я нічого не могла. Всі казали, що ніхто не може туди зайти, нічого неможливо дізнатися, зв’язатися, скидали мені фото загиблих людей, щоб я подивилася, чи це не батьки», — зізналася співачка.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини