Home Шоу-бізнес Катерина Осадча вперше розповіла про передчасні пологи і зізналася, що чоловіка не було поряд

Катерина Осадча вперше розповіла про передчасні пологи і зізналася, що чоловіка не було поряд

by admin

Рівно 3 роки тому телеведуча Катя Осадча стала мамою втретє. Та мало хто знає, що молодшого сина жінка народила раніше часу і це було несподіванкою для неї та її чоловіка.

Зіркова родина Катя Осадча і Юрій Горбунов 19 серпня святкує день народження свого молодшого сина Данила. Хлопчику виповнилося 3 роки. На честь цієї дати Осадча вирішила вперше розповісти про те, що хлопчика вона народила передчасно і це було для всіх несподіванкою.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Осадча опублікувала свої вагітні фото і розповіла, що насправді Данило мав народитися на початку вересня.

Історія про те, чому ніхто не вгадав дату народження і чому для мене це була найнеочікуваніша подія. І чому в пологовий я приїхала з Іваном? Тому що Данил мав народитися на початку вересня, але це був мій план, а у Данила був свій

, – розповіла Осадча.

Телеведуча пригадала, як в день пологів, сама себе везла в лікарню, будучи за кермом. У той день її чоловік Юрія Горбунова знаходився на роботі і не міг відразу приїхати до неї.

Вже на наступний день в цей час я буду вести себе сама в пологовий за кермом, тому що місто стоїть через репетицію параду, швидка коли приїде невідомо, а майбутній тато двох синів працює на заході, на кораблі посеред Дніпра

, – пригадала Осадча.

Та хоч Горбунов і не зміг відвезти дружину в пологовий, він все ж встиг приїхати ще до народження сина. У подружжя були партнерські пологи і Горбунов був присутній, коли народжувався його син. Сам актор зізнається, що це неймовірний досвід і вважає, що кожен чоловік має це пережити, щоб зрозуміти, на що йдуть жінки, щоб народити дитину.

Нагадаємо, Катя Осадча має трьох синів: двох молодших від Горбунова і старшого від першого шлюбу. А ось Горбунов вперше став батьком лише у 46 років, коли Катя Осадча народила їхнього старшого сина Івана.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини