Home Шоу-бізнес Вєрка Сердючка розповів, як створив образ для своїх виступів та хто йому допоміг

Вєрка Сердючка розповів, як створив образ для своїх виступів та хто йому допоміг

by admin

Образ Вєрки Сердючки відомий не тільки в Україні, але й за кордоном, там у артиста також велика аудиторія прихильників, які завжди чекають на його концерти та із задоволенням приходять підтримати співака.

Після свого виступу на Євробаченні у 2007 році з піснею “Dancing Lasha Tumbai”, артист здобував нереальну кількість прихильників по всьому світу. Артист заволодів європейською сценою й тепер кожного року почесний гість для музичного шоу Євробачення.

Але не одразу Вєрка Сердючка став улюбленцем публіки, який тепер з’являється навіть в іноземних фільмах, як веселий та заводний персонаж.

Життя молодого Андрія Данилки розпочалось у Полтаві. Маленький хлопець все життя займався акторською майстерністю та завжди встигав поєднувати своє хобі з навчанням.

Навіть після закінчення школи артист не полишав свого хобі, після вступу до технікуму, Данилко продовжував брати участь у КВК та займався творчою діяльністю.

Артист намагався отримати творчу професію та навіть вступ до циркового технікуму, але там не оцінили здібності хлопця, тому йому довелось покинути навчання.

Перший раз на великій сцені образ Вєрки Сердючки з’явився у 1989 році, але тоді вона була звичайною продавчинею у магазині, лише згодом Сердючка стала провідницею.

Протягом декількох років Сердючка набирала популярність у рідному місті і все частіше почала з’являтися на сцені.

Комедійні номери поступово залишали творчу діяльність Данилка та він почав писати пісні, які сам і виконує. Переважно вони написані суржиком українському, російською, англійською та навіть німецькою.

Згодом співак почав набирати все більше популярності, а його пісні, що досі є популярними та заводними, захоплювали прихильників.

Невдовзі виявилось, що образ Вєрки Сердючки був непростий. Ім’я ця героїня отримала завдяки однокласниці Андрія Данилка Ані Сердюк. Таким чином з’явилось ім’я нового та яскравого образу, який і досі дає концерти та все більше “заводить” прихильників.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини