Home Шоу-бізнес Чотирилапим пощастило втрапити до зіркових рук Лесі Нікітюк, Ліди Лі, Ксенії Мішиної

Чотирилапим пощастило втрапити до зіркових рук Лесі Нікітюк, Ліди Лі, Ксенії Мішиної

by admin

Деяким собачкам дуже пощастило втрапити до зіркових рук. Леся Нікітюк, Ліда Лі, Ксенія Мішина та Дар’я Трегубова обожнюють своїх чотирилапих друзів і всіляко їх балують.

Леся Нікітюк

Останнім часом свого песика породи Вест-хайленд-вайт-тер’єр телеведуча носить за собою всюди. Спеціально для Рафіка Леді Ле завела Інстаграм-акаунт.

Тож усі шанувальники Нікітюк мають можливість помилуватися милою пухнастою пичкою малюка. Леся жартує, що поки бігала по гримерах, Рафік сам натиснув клавіші на телефоні й зробив собі окрему сторінку.

Ксенія Мішина

Одін з’явився в родині акторки не випадково. Ксенія вирішила подарувати песика сину на день народження. Після того як зірка почала постити в мережі фото з собачкою породи мальтіпу, розцінки на подібних кудлатиків різко поповзли вгору. Тож придбати малюка можна за 700-1500 євро.

Ім’я рудому пустунчику з оченятами-намистинками підібрали доволі серйозне. Назвали на честь скандинавського Бога мудрості та перемоги. Обійми з цією веселою кулькою будь-кому можуть зняти депресію.

Ліда Лі

Антидепресантом та справжньою втіхою для співачки став чотирилапий друг Лев. Вона закохалася у це малятко з першого погляду. Тепер ретельно доглядає годованця й обов’язково виділяє час на обійми та пестощі.

Ветеринар-дієтолог розробив для Лева спеціальне меню, тож тепер хазяйка собачки може не переживати – улюбленець завжди буде ситий, веселий та бадьорий. Окрім хлопчика Ліда взяла собі ще й дівчинку.

Лу-лу евакуювали з Херсона. Собачку вигодувала інша тварина. Співачка забрала її з притулку у Чернівцях. Ще у Ліди тимчасово мешкає Саллі – цуценя належить Даніелю Салему, який нині боронить країну.

Дар’я Трегубова

У житті акторки та її доньки теж є місце для собачого релаксу. Після напруженого робочого дня так хочеться зняти взуття й розтягнутися у кріслі.

І тут у пригоді стає домашній улюбленець. Погладиш собачку, й усі проблеми відразу відходять на задній план.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини