Home Гумор Які кімнатні рослини знижують вологість у квартирі

Які кімнатні рослини знижують вологість у квартирі

by admin

Кімнатні квіти – зелена оаза, яка постійно радує нас. Тому майже у кожної господині підвіконня та світлі зони в кімнаті заставлені рослинами.

Деякі кімнатні квіти крім естетичної краси, та насолоди від споглядання за їх ростом, покращують і атмосферу в домі.

Подробиці

Які види рослин допоможуть покращити атмосферу у будинку?

Є 7 рослин, які відмінно підійдуть для покращення повітря у квартирі.

Англійський плющ

Ця рослина очищає повітря і видаляє плісняву в теплих і вологих приміщеннях. Його можна розмістити у ванній кімнаті (якщо там є вікно), спальні та кухні для досягнення ідеального рівня вологості.

Рекомендується розміщувати ці рослини у підвісних горщиках, так вони краще вбирають вологу.

Бамбукова пальма

Бамбукова пальма є ідеальною кімнатною рослиною, оскільки добре росте в умовах середнього та низького освітлення.

Вона вбирає вологу тонким темно-зеленим листям і вологим грунтом.

При високому рівні вологості листя має пишний зелений блиск. Рослина добре підходить для будь-якого куточка будинку, як для вітальні, так і для спальні, додаючи прохолоди та комфорту.

Тілландсія

Це унікальна кімнатна рослина завдяки незвичайній формі з трикутним листям. Вона є ідеальною кімнатною рослиною для літа, оскільки поглинає вологу з повітря, знижуючи рівень вологості.

Тілландсія вимагає достатньої кількості сонячного світла та щотижневого поливу, щоб квітнути за більш високих температур.

Спатіфілум

Цій рослині необхідно забезпечити яскраве та непряме світло. Спатіфілум – відмінна вологопоглинаюча рослина, що підтримує температуру в будинку.

При правильній кількості світла ця рослина цвіте протягом року красивими білими квітами.

Бегонія

Бегонія добре росте при теплих температурах із великою кількістю вологості. Завдяки барвистому та привабливому листю її вважають дуже красивою кімнатною рослиною. Бегонія забирає вологу з повітря та зменшує вплив спеки влітку.

Хлорофітум

Хлорофітум поглинає воду через своє листя, що допомагає знизити рівень вологості в повітрі.

Вирощування такої рослини в приміщенні з надмірною вологістю та нестерпною спекою може допомогти створити прохолодний ефект у будинку. Хлорофітум не тільки гарний, а й невибагливий по догляду.

Нефролепіс Бостон

Бостонський папоротник врівноважує кількість вологи в будинку. Йому потрібне непряме сонячне світло та вологий ґрунт, щоб вижити при кімнатній температурі.

Бостонський папоротник – вічнозелена рослина, яка поглинає вологу з повітря. На відміну від інших видів папороті він не переносить сухого повітря, що робить його винятковою вологопоглинаючою рослиною.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини