Home Шоу-бізнес Катерина Полтавська показала дитячу кімнату свого майбутнього сина від Володимира Остапчука

Катерина Полтавська показала дитячу кімнату свого майбутнього сина від Володимира Остапчука

by admin

Вагітна дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука показала дитячу кімнату їхнього майбутнього сина. Виглядає спальня доволі нетипово.

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук разом зі своєю дружиною Катериною Полтавською чекають на появу малюка. Зіркова пара нині живе в будинку, який шоумен купив і почав будувати у шлюбі з ексдружиною Горняк.

Одна з кімнат оселі стала дитячою. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла Катерина Полтавська. Вона активно ділиться зі своїми підписниками подробицями свого життя під час вагітності.

Дитяча сина Остапчука

Так, наприклад, нещодавно зірка продемонструвала на своїй сторінці спальню, яку вони з чоловіком Володимиром Остапчуком виділили для майбутнього малюка. На світлинах можна побачити багато цікавого – наприклад, сучасний інтер’єр і місце для сну.

Дитяча кімната виявилась доволі нетиповою за класичними уявленнями. Так, наприклад, у ній доволі сучасний ремонт без будь-яких натяків на те, що тут житиме новонароджена дитина. Так само можна сказати і про ліжко, яке потрапило до об’єктива камери Полтавської.

Це – велике двоспальне ліжко з м’якими та комфортними подушками та великою ковдрою. Як зізналась Полтавська, вона там часто спить, але своєму чоловікові цього робити не дозволяє. Зірка пожартувала, що Тимофій, її майбутній син, всередині неї, а тому це не вона лежить на його ліжку.

Хай там як, але кімната у малюка буде і дійсно комфортна. Приміщення, яке батьки виділили для дитини, просторе, а завдяки великому панорамному вікну в ньому багато світла та свіжого повітря.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини