Home Курйози Треба знайти кота серед десятків собак менш як за 10 секунд: головоломка з інтригою

Треба знайти кота серед десятків собак менш як за 10 секунд: головоломка з інтригою

by admin

Головоломки-загадки з підвохом для дітей та дорослих на основі малюнку, на якого потрібно знайти щось таке, що не кожен може помітити, можуть допомогти покращити уважність та “прокачати” здатність швидко й логічно мислити.

Створено таке досить складне завдання з інтригою – слід серед десятків псів розшукати кота. На розв’язання візуальної загадки треба витратити менш як за 10 секунд. Щоб так швидко впоратися, треба згадати, яка є одна ознака, за допомогою якої можна впізнати кота серед великої кількості собак. Згадайте важливу деталь у зовнішності котів, яка не дозволить переплутати їх з собаками.

А зараз ми покажемо, де був кіт, і пояснимо, як же його можна було легко розшукати серед собак. На зображенні видно очі кота, які зовсім не такі, як собачі. Кіт був неподалік верхнього правого кутка зображення.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини