Home Поради Як вибрати виробника пакетів з логотипом: ключові критерії

Як вибрати виробника пакетів з логотипом: ключові критерії

by admin

Жоден бізнес сьогодні не може існувати та розвиватися без надійних та сумлінних партнерів – національна та світова економіка глобалізована. Виробникам невигідно самостійно виготовляти все необхідне для свого продукту, а ритейлу робити все, що потрібно для роботи торгової мережі. В той самий час практично будь-якому бізнесу потрібна упаковка для товару або брендовані пакети. Тому важливо якнайшвидше знайти «свого» виробника, який забезпечить чудову якість (краще, ніж у ваших конкурентів), знатиме всі ваші потреби, зможе гнучко перебудовувати виробництво під ваші запити. Якими є критерії вибору виробника та як замовити виробництво пакетів з логотипом?

Досвід та репутація компанії

Найважливіше – вибрати завод з виробництва упаковки з досвідом та гарною репутацією, який вже має багато клієнтів і до найдрібніших деталей знає специфіку їхньої діяльності. Адже, по суті, завод – це є продукт. Підприємство визначає культуру виробництва, швидкість та якість виконання замовлення. Будь-хто може скопіювати дизайн чужого продукту і зробити щось схоже, але не налагодить так само чітко внутрішні процеси та автоматизацію, не відпрацює до дрібниць схему співпраці з клієнтами.

 Як перевірити професіоналізм та надійність виробника:

  1. Зверніть увагу на термін роботи на ринку. Виробництво пакетів з логотипом має багато нюансів, тому новачки в цій сфері не можуть тягатися з досвідченими виробниками.
  2. Вивчіть сайт виробника. Якщо ресурс якісний, на ньому професійно викладено інформацію, є статті про те, як влаштовано виробництво, як виготовляють пакети з лого, це говорить про те, що виробник піклується про свою репутацію.
  3. Загляньте на сторінку сайту «Наші партнери». У авторитетних виробників у клієнтах завжди є великі бренди та компанії.
  4. Ознайомтеся зі схемою роботи з клієнтами. Якщо її відпрацьовано до дрібниць, виробник не говорить туманними фразами, а встановлює точні терміни, то з ним можна співпрацювати.

Якість продукції та технології виробництва

Обладнання заводу та технології виробництва безпосередньо впливають на якість пакетів із логотипом. Оцінити технологічний рівень виробництва цілком реально за асортиментом продукції, використовуваним технологіям та гнучкістю виробництва, здатністю швидко перебудуватися відповідно до мінливих тенденцій та норм законодавства.

Наприклад, один із лідерів (і за сумісництвом ветеранів) ринку упаковки в Україні –  виробник пакетів ТМ МПАК – не дарма користується у замовників велику популярність. На підприємстві встановлено нове обладнання, що дозволяє виробляти понад 30 найменувань продукції. Тут можна виготовити пакети з логотипом, замовити упаковку для хліба або, наприклад, пакети для сміття з рекламою. Для нанесення повнокольорового друку використовуються 8-фарбові флексомашини, що друкують до 8+8 кольорів. Тому виробник може виготовити на замовлення брендовані пакети, які точно будуть красивішими та ефективнішими в плані реклами бренду, ніж у ваших конкурентів.

Показово й те, що виробник упаковки ТМ МПАК швидко перейшов на випуск пакетів з крохмалю, що біорозкладаються. Тут маркують всю продукцію відповідно до вимог нового «Закону про пакети» та надають сертифікати якості.

Вартість та термін виконання замовлення (Як знайти оптимальне співвідношення ціни та якості. Що впливає на вартість виробництва пакетів з логотипом)

Ще один важливий критерій вибору – Вартість продукції виробника. Так як пакети з логотипом виготовляються конкретно під замовника, то і вартість прораховується індивідуально. Однак, варто звернути увагу, наприклад, на технологію друку. Флексодрук на пакетах набагато дешевший, ніж шовкографія, тому тут вибір очевидний.

На вартість виробництва пакетів з логотипом впливає:

  1. Тип плівки (ПНД, ПСД, ПВД, біопластик).
  2. Колір плівки, її товщина.
  3. Вигляд пакету (майка, петля, банан).
  4. Площа запечатки фарбою.
  5. Тираж.

Набагато вигідніше замовляти пакети великими тиражами, оскільки в цьому випадку їхня собівартість та відпускна ціна виявляється суттєво нижчою, а завод з виробництва пакетів ТМ МПАК додатково надасть безкоштовну доставку до будь-якого міста України.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини