Home Рецепти 3 варіанта, як швидко зварити буряк

3 варіанта, як швидко зварити буряк

by admin

Страви з буряків завжди виходять смачними. Крім того, цей коренеплід дуже корисний. Однак основний мінус полягає в тому, що варіння овочів вимагає багато часу. Також у процесі він фарбує посуд, а запах на кухні після цього залишається специфічним. Але час варіння можна значно скоротити, як і уникнути решти неприємностей.

Подроибці

У таких ситуаціях рятує мікрохвильова піч. Існує кілька способів варіння буряків таким чином.

  • Варіант 1. Чистий коренеплід зі шкіркою та хвостиком треба покласти у звичайний пакет. Він має бути зав’язаний. Далі його треба покласти в мікрохвильову піч на 15-20 хвилин і вбрати максимальну потужность.
  • Варіант 2. Чистий овоч без шкірки потрібно розрізати на шматки і покласти в пакет, який слід зав’язати. Після цього пакет на кількох місцях треба проколоти вилкою, щоб пара йшла. Через 10-15 хвилин буряк можна діставати з мікрохвильової печі.
  • Варіант 3. Тут потрібна звичайна духовка. Чистий коренеплід без попереднього чищення треба загорнути у фольгу і покласти в духовку на півгодини або годину, все залежить від розміру плода та температури. Температура при цьому має бути 150-200 градусів.


UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини