Home Новини Інсайдер розповів про нестабільну поведінку Аффлека

Інсайдер розповів про нестабільну поведінку Аффлека

by admin

Ключову роль у розлученні американського актора Бена Аффлека та співачки Дженніфер Лопес зіграв його непередбачуваний настрій.

Про це пише видання People.

Зазначається, що хоч і почуття в Джей Ло та Бена були сильними, його раптові зміни настрою остаточно вбили клин між подружжям.

“Правда в тому, що було дійсно багато кохання, але Бен не зміг приховати від преси свій мінливий настрій, хоч як би не намагався”, – сказало джерело.

Близьке оточення пари були свідками різких перепадів настрою актора.

“Ми могли бачити нестабільну поведінку, конкретні зміни настрою. Від привітної та теплої людини він міг перетворитися у злого та непривітного чоловіка”, – зазначив інсайдер.

За словами джерела, спочатку пара намагалася разом подолати цю проблему Аффлека.

“Але коли перепади настрою, великі підйоми та падіння спричинили токсичність – ніхто вже не зміг допомогти”, – йдеться у повідомленні.

Інсайдер додав, що не може сказати, що між подружжям не було кохання.

“Звичайно, воно було. Весь світ вболівав за них, але той, ким він себе називав, і той, ким він був – дві різні людини”, – завершило джерело.

Нагадаємо, після того, як Дженніфер Лопес подала на розлучення з Беном Аффлеком, актора помітили з донькою американського політика у готелі.

Як відомо, Лопес не тільки зібралася розлучитися, але й змінити прізвище Аффлек, яке взяла при одружені.

Також офіційною причиною розриву шлюбу Джей Ло вказала “нездоланні розбіжності”.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини