Home Шоу-бізнес Олег Винник спростовує звинувачення у втечі та брехні про лікування від хвороби

Олег Винник спростовує звинувачення у втечі та брехні про лікування від хвороби

by admin

Так днями ютуб канал Rostyslove Production проаналізував звинувачення експродюсера Олега Винника Олександра Горбенка не лише у незаконному виїзді співака, а й брехні щодо його хвороби та допомозі ЗСУ.

Не треба говорити, що сварка, яка набула розголосу, не тільки підірвала репутацію співака, але й оголила давні розбіжності між колишніми колегами. Та що там, колегами. Зі слів самого Винника, він став хрещеним батьком Олександра, коли той у 40 річному віці надумав охреститися.

Гроші як причина розбрату

Історія конфлікту між Олегом Винником та його колишнім продюсером бере початок ще кілька років тому, коли вони розірвали співпрацю, через що були зірвані концерти.

“Ви знали, що до війни ніхто не хворів. Але на початку війни раптово стали виїжджати через таємничу хворобу”, – звернув увагу Олександр.

Трісочки у вогонь додав й продюсер Вадим Лисиця, який приголомшив деталями втечі співака, який нібито перетинав кордон у багажнику дружини Горбенко.

Також “похресник” сумнівається в багатомільйонній допомозі співака та його фонду “Вовчиця” на користь ЗСУ, бо жодного документа, що підтверджує це, не бачив. Проте він точно знає, що Олег відмовлявся від благодійних концертів за кордоном. Так звідки ж брав гроші на допомогу?

Звісно співак відкидає жодне звинувачення. Він заявив, що його виїзд за кордон був повністю легальним і хвороба “просто в мить накрила” його. На допомогу ж армії він віддав всі гроші, які заробив ще в Україні.

“Я ніколи не був і не є зрадником. Я “хронічний” українець”, – заявив артист в одному зі своїх інтерв’ю.

Винник натякає на те, що це помста з боку Горбенка, який має чималий борг перед співаком. До речі, сам Олександр, судячи з непідтвердженої інформації, також перебуває у німецькому місті Любек.

Хто з них говорить правду, а хто лукавить — покаже час.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини