Home Шоу-бізнес Відомий режисер назвав Алека Болдвіна винним у вбивстві українки Гатчинс і пояснив чому

Відомий режисер назвав Алека Болдвіна винним у вбивстві українки Гатчинс і пояснив чому

by admin

Квентін Тарантіно вважає, що відповідати за смерть операторки має не лише й зброярка, а й частково актор.

Американський режисер Квентін Тарантіно заявив, що американський актор Алек Болдвін частково винний у вбивстві операторки з України Галини Гатчинс, попри те, що суд зняв з нього всі обвинувачення.

Тарантіно зазначив, що першою чергою має понести відповідальність саме зброярка, яка мала стежити за безпечним поводженням зі зброєю на знімальному майданчику. Утім, режисер вважає, що на Алекові Болдвіну теж є вина. За словами Тарантіно, кожен актор, який на знімальному майданчику має справу зі зброєю, повинен все ретельно перевіряти.

“У цій ситуації я вважаю, що буде досить справедливо сказати, що зброяр – людина, яка відповідає за зброю, – несе 90% відповідальності, що відбувається, коли справа доходить до цієї зброї…але…актор відповідає на 10%”, – заявив Тарантіно, пише Daily Mail.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини