Home Новини Кулеба попросив у союзників дві речі, які можуть покласти край російському терору

Кулеба попросив у союзників дві речі, які можуть покласти край російському терору

by admin

Після масованої ракетної та дронової атаки рф у понеділок, 26 серпня, очільник МЗС Дмитро Кулеба назвав два рішення союзників, які можуть покласти край російському терору.

Про це він написав у соцмережі Х.

Міністр закордонних справ зазначив, що є два конкретних рішення, які партнери України можуть прийняти, щоб допомогти швидше покласти край російському терору.

«По-перше, підтверджуючи дальні удари України по всіх законних військових цілях на території росії. По-друге, домовитися про використання можливостей протиповітряної оборони партнерів для збивання ракет і безпілотників поблизу їх повітряного простору», — наголосив Кулеба.

За його словами, жодне з цих рішень не є ескалаційним. Навпаки, вони будуть стримувати рф, сприятимуть зменшенню терору та кількості російських атак, а також їхніх втрат.

«Дійте зараз, а не пізніше. Допоможіть нам врятувати життя», — додав очільник МЗС.

Зазначимо, 26 серпня росія масовано випустила по Україні «шахеди» й ракети. Під удар потрапили 15 областей.

В зв’язку з цим «Укренерго» надав розпорядження ввести екстрені відключення світла.

Окрім цього, внаслідок російських обстрілів в енергосистемі загального блоку Україна-Молдова виникли перебої.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини