Home Авто В Україні розпочався продаж нового Kia Picanto

В Україні розпочався продаж нового Kia Picanto

by admin

Picanto отримав, зокрема, нові бампери, нову решітку радіатора, нові фари та задні ліхтарі, а також нові колісні диски. В результаті він тепер виглядає спортивніше, ніж раніше. У салоні також відбулися великі зміни. У нього максимально збільшили простір. Задні сидіння складаються у пропорції 60:40.

Kia подбала про те, щоб водію та пасажирам у новому Picanto було комфортно. Так, наприклад, передні сидіння тепер мають вентиляцію. Інтегровані в сидіння вентилятори створюють комфортніші умови для водіння. Кишеня за спинкою пасажирського сидіння може вмістити дрібні предмети для зручності зберігання. USB-зарядний пристрій знаходиться у зручному місці.

Новий Kia Picanto оснащений кількома системами допомоги водію та активної безпеки. Наприклад, є задній помічник попередження зіткнень (RCCA), помічник запобігання зіткнень в сліпих зонах (BCA), система попередження про дистанцію паркування (PDW).

Система RCCA попереджає, коли ви рухаєтеся заднім ходом на смугу руху і є ризик зіткнення з транспортним засобом, що наближається з лівого чи правого боку. Якщо після попередження ризик зіткнення збільшується, то система автоматично допомагає в екстреному гальмуванні.

Система BCA при вимкненні покажчика повороту для зміни смуги руху видає попередження, якщо виявляє ризик зіткнення з ТЗ, що рухається ззаду. Також ця система виконує екстрене гальмування, якщо при виїзді з паралельного паркувального місця з’являється ТЗ, що наближається ззаду.

Система PDW використовує ультразвукові датчики, встановлені на задніх бамперах, які попереджають про перешкоди, допомагаючи водієві паркуватися.

У стандартній комплектації новий Picanto оснащений 8-дюймовим сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи та 4,2-дюймовою панеллю приладів. Центральна консоль, встановлена ​​у підлозі, пропонує зручне місце для зберігання, а підлокітник у верхній частині забезпечує хорошу підтримку під час тривалих поїздок.

У лінійку двигунів входять два бензинові силові агрегати. Потужність 1,0-літрового двигуна складає 67 к.с., а потужність 1,2-літрового – 84 к.с. і 120 Нм крутного моменту. Коробка передач – 5-ступінчаста механічна або 4-ступінчаста автоматична. Привід – передній. З 1,2-літровим двигуном новий Picanto до 100 км/год розганяється за 11,4 секунд при максимальній швидкості 171 км/год.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини