Home Шоу-бізнес Колишня В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла про стосунки з боксером після розлучення

Колишня В’ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла про стосунки з боксером після розлучення

by admin

Марина Боржемська, відома українська фітнес-тренерка і телеведуча, завжди вражала своїх шанувальників відкритістю та щирістю.

Порівняно недавно стало відомо, що В’ячеслав знову одружився. Чи привітала Марина свого колишнього чоловіка з цією важливою подією?

У своєму інтерв’ю Боржемська поділилася, що вона знала про майбутнє весілля заздалегідь, але вітання так і не надіслала. Причину вона пояснила просто:

“Для спілкування потрібне взаємне бажання, а його немає”.

Попри особисті негаразди, Марина підкреслила, що діти продовжують підтримувати стосунки з батьком. Вона завжди заохочувала їх до спілкування, але зазначила, що син та донька хотіли б бачитися з батьком частіше. Однак, за словами Боржемської, їх не запрошують так часто, як би їм хотілося.

Марина залишає за собою право обирати, з ким і як підтримувати зв’язок, зважаючи на власні пріоритети та відчуття.

Наостанок Боржемська наголосила, що, попри всі виклики, вона намагається створювати для дітей комфортну атмосферу і підтримувати їх у всьому. Спортсменка вважає, що діти повинні мати можливість підтримувати теплі стосунки з обома батьками, але це можливо лише тоді, коли обидві сторони готові докладати зусиль.

Своєю чергою зірковий батько спростовує твердження колишньої стосовно нестачі уваги дітям з його боку. В одному з постів в Інстаграмі він написав:

“Я не такий дволикий, як вона. І я не викладав фото с дітками, тому що піарити себе за рахунок дітей — це низько”

Що ж, ця ситуація свідчить про важливість взаєморозуміння та спільних зусиль у підтримці родинних стосунків, навіть після розлучення.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини