Home Шоу-бізнес Чи ревнує дружина Олександра Пономарьова до Марії Яремчук, дізнавшись про батьківство співака

Чи ревнує дружина Олександра Пономарьова до Марії Яремчук, дізнавшись про батьківство співака

by admin

Чутки про його особисте життя ніколи не вщухали, але останнім часом вони досягли нової вершини. Після другого розлучення Олександр певний час залишався самотнім, хоча це зовсім не означає, що його життя поза сценою було спокійним. За словами близьких до нього людей, Пономарьов зараз має цивільну дружину, ім’я та фото якої він ретельно приховує від громадськості. Подружжя вирішило не афішувати свої стосунки, аби захистити їх від публічного розголосу та пліток.

Гідна реакція

І хоча пара насолоджується спокійним сімейним життям, цікавість громадськості до їх особистого життя не зникає. Нещодавно, на хвилі чуток, що Пономарьов нібито став батьком дитини Марії Яремчук, співак вирішив нарешті прокоментувати ситуацію. Його слова були прості, але влучні:

“Кохана лише посміялась, коли почула про цю нісенітницю”.

Це була відповідь, яку ніхто не очікував, особливо Марія Яремчук, яка вочевидь опинилася в центрі обговорень без жодних на те підстав. Співачка, коментуючи ситуацію, сказала, що  відчуває зніяковілість перед дружиною Олександра та додає: “…що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина!”

Нагадаємо, що співак завжди старався тримати свої стосунки якомога далі від очей громадськості, але під час співпраці з Яремчук можливо сам додав “трісочку у багаття”, жартома назвавши якось себе “офіційним бойфрендом” Марії. Однак цього разу Олександр, батько трьох власних дітей, вирішив вийти за рамки мовчання, аби поставити крапку у всій цій історії.

Наразі можна тільки захоплюватися спокійною реакцією дружини Пономарьова, яка, схоже, повністю довіряє своєму чоловіку і не дозволяє пліткам впливати на їхні стосунки. Така реакція додає ще більше загадковості в їхнє життя, яке залишається закритим від сторонніх очей.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини