Home Шоу-бізнес Стали відомі нові подробиці розлучення Джей Ло та Бена Аффлека

Стали відомі нові подробиці розлучення Джей Ло та Бена Аффлека

by admin

Раптові зміни настрою Бена Аффлека призвели до його розлучення з Дженніфер Лопес, попри їхні сильні почуття один до одного.

Непередбачувана поведінка Бена Аффлека стала причиною розлучення з Дженніфер Лопес. Про це повідомляє People.

«Правда в тому, що було багато любові, але також, на жаль, стали очевидними постійні перепади настрою Бена, які він не міг приховати від преси, як би він не намагався», – каже джерело.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес розлучилися через непередбачувані зміни настрою актора. За словами інсайдерів, раптові емоційні перепади Аффлека створювали напруженість у стосунках. Незважаючи на почуття, які вони зберігали один до одного, подолати ці проблеми їм не вдалося. Дженніфер Лопес офіційно подала на розлучення 20 серпня, у день їхньої другої річниці весілля.

«Вони намагалися подолати це, але коли перепади настрою, великі підйоми й падіння стають причиною токсичністі, ніхто не зможе вам допомогти, окрім вас самих», – стверджує джерело, додаючи, що попри це, знаменитості все одно кохали одне одного.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини