Home Здоров'я Лікар пояснив, чому малорухливий спосіб життя смертельно небезпечний

Лікар пояснив, чому малорухливий спосіб життя смертельно небезпечний

by admin

Лікар пояснив, що малорухливий спосіб життя смертельно небезпечний через загрозу тромбозу. Хірург-флеболог попередив, що малорухливий спосіб життя смертельно небезпечний. В результаті розвиваються варикоз та тромбоз, а це вже по-справжньому небезпечно.

До групи ризику входять люди з сидячою або стоячою роботою, мандрівники та ті, кому доводиться багато часу проводити в літаках чи за кермом. Небезпека полягає в тому, що за відсутності руху м’язів ніг перестають скорочуватися та сприяти кровотоку. Починається застій крові та у людини розвивається тромбоз та варикоз.

Такі ж проблеми можуть проявитися у вагітних або лежачих хворих.

Лікар порадив профілактувати тромбоз за допомогою компресійного трикотажу – гольфів, панчох, колготок. Ці вироби покращують відтік крові та розвантажують вени.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини