Home Гумор Як правильно поливати рослини в спеку, щоб не нашкодити їм

Як правильно поливати рослини в спеку, щоб не нашкодити їм

by admin

Спека призводить до того, що городні посадки треба поливати набагато частіше. Посуха негативно впливає на рослини, які збираються плодоносити. Вистачить кількох днів, щоб зіпсувати результат тривалої роботи в попередні місяці. Поливи в спеку відрізняються від звичайних.

Як правильно це робити

В першу чергу потрібно запам’ятати, що не можна мочити листя в сильну спеку. Воно сильно страждає від випаровування при високій температурі. Важливо забезпечити нормальну вологість. Якщо рослини ростуть в теплиці, поставте там додатково відра з водою та зробіть провітрювання.

Якщо для поливу ви використовуєте шланг, не робіть сильний напір. Він розмиває ґрунт, що особливо небезпечно в спеку. Бажано після завершення поливу трохи прорихлити землю. Можна також замульчувати соломою, щоб зберегти вологість.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини