Home Гумор Чоловічі звички, які дратують жінок

Чоловічі звички, які дратують жінок

by admin

Серед безлічі різноманітних звичок є ті, які найчастіше характерні саме чоловікам. Деякі з них при всій своїй відносній нешкідливості жінок сильно дратують.

Нескінченне стискання рук

Навіть якщо чоловік зустрів іншого чоловіка мимохідь, він потисне йому руку. І ще раз потисне, якщо розмова тривала довше хвилини. Якщо зустрілися декілька чоловіків — завзяті стискання рук триватимуть по колу. Причому якщо чоловік йшов із супутницею, її всі присутні будуть ігнорувати і руки їй не подадуть. Дивні чоловічі ігри! Дратує всіх жінок, але більшість змирилася і терпить.

Кидання речей

Замість того, щоб чемно подати речі, чоловіки люблять їх кидати. Особливо «приємно», коли інша людина абсолютно не готова ловити предмет, який раптово летить в неї. Дорогі чоловіки! Жінки ненавидять, коли їм кидають речі. Навіть якщо ваша жінка каже, що їй це подобається — не вірте. Потайки вона не може цього терпіти.

Розворот на ходу

Такий типовий чоловічий маневр зазвичай трапляється у громадських місцях і часто викликає фрустрацію (гіркоту і образу, якщо сказати простіше) у жінок, які потрапляють «під роздачу». Відбувається це так: чоловіки зібралися, поговорили, попрощалися і почали задкувати, не дивлячись по сторонах і розвертаючись на ходу. За принципом «носоріг короткозорий, але це не проблема носорога». Жінки, які опинилися поруч, змушені відштовхуватися, щоб їх не знесло потужним чоловічим тілом.

“Купкова” неохайність

Нечупари, як відомо, бувають різних видів і типів: хтось кидає речі на підлогу, хтось не миє посуд і проливає на підлогу каву… Ще бувають «нечупари купкові» — вони відрізняються схильністю до створення маленьких купок з речей різного призначення. Найчастіше купковими нечупарами бувають чоловіки. Якщо чоловік має звичку складати на підвіконні або в ящик столу шурупи, горіхи, запальнички, зламані олівці, кілька викруток, батарейки і годинник, можна бути впевненим — будь-яку жінку, що проживає в тому ж приміщенні, така звичка дратує. До речі, манера запасати «про запас» шурупи, болти і гайки жінок теж дратує.

Брудні шкарпетки

Чому чоловіки не можуть за ними встежити і кожен день починають із запального пошуку парних шкарпеток, жінки зрозуміти не можуть. Також як і те, чому шкарпетки лежать грудочками на підлозі у ванній біля батареї чи під столом на кухні. Бррр!



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини