Home Рецепти Як зробити рідкий суп густішим

Як зробити рідкий суп густішим

by admin

Навіть при приготуванні легких літніх супів хочеться, щоб вони мали приємну щільну текстуру. Рідким супом наїстися не вийде: навпаки, така страва лише посилить почуття голоду. На щастя, надати блюду потрібну текстуру дуже просто.

Які продукти у цьому допоможуть

Борошно з олією

Це класичний спосіб надання густоти першим стравам. Спочатку потрібно розтопити вершкове масло, потім акуратними порціями вводити потрібну кількість пшеничного борошна.

В кінці можна додати трохи молока, якісно перемішати, щоб не залишилося грудочок. Потім можна вводити отриману добавку в суп.

Йогурт

Звичайно, не йдеться про кисломолочний продукт із солодким наповнювачем – так можна тільки зіпсувати суп. Потрібно брати натуральний йогурт без смаку.

Перед додаванням в суп продукт слід трохи прогріти.

Терта картопля

Цей спосіб відмінно підходить для овочевих супів, оскільки надає апетитної щільності. Необхідно просто натерти коренеплід і додати його за 5-7 хвилин до повної готовності.



UA.НОВИНИ – молоде незалежне інтернет видання українських новин. У нас в пріоритеті події, що відбулися в Україні. З величезного потоку інформації ми намагаємося вибрати тільки найважливіше, потрібне і цікаве – те, що ви, можливо, не зможете знайти на інших інтернет ресурсах.

Популярно

Новини